protein bar

История, настояще и мисия на GT Fitness

За нас
    GT Fitness е създаден в град Ямбол през 2013 година и отваря врати на 7 март.

    Фитнесът се намира в центъра на града, на улица "Иван Вазов" 6, в близост до хотел "Диана Палас", салони за красота "Линия", сградата на Диана Комерс, кафе "Париж" и други обществени обекти.

    Работното време в делничните дни е всеки ден от 8:30 до 21:30, а събота и неделя от 10:00 до 20:00 часа. На информационни табели в обекта се публикуват промени в работното време през официалните празници. Допълнителна информация може да се получи и от служителите на рецепция или по начините описани в страница "Контакти".

    GT Fitness предлага на своите клиенти богата гама от професионални уреди за всякакъв вид тренировки, солариум, освежителни и тонизиращи напитки, специализирана литература, Internet и протеинов бар, с голямо разнообразие хранителни добавки на утвърдени и сертифицирани производители.    
    Достъпът до фитнеса е лесен и удобен. В непосредствена близост е до пешеходната зона на града, до спирките на обществения транспорт, може да се посети с велосипед и автомобил.
     GT Fitness е разположен на три нива.
     Първото ниво е Man zone - функционално оборудвано с уреди за тренировка на мъже, както и със съблекални, бани и санитарни помещения за тях. На второто ниво е разположена рецепцията, протеиновия бар, солариума и кът за отдих. Третото ниво е Lady zone - специално оборудвано за пълноценна тренировка на дамите, със съблекални, бани и санитарни помещения за тях.
    Тренировките протичат в приятна атмосфера, с подходяща музика, телевизори, климатизация и вентилация на помещенията.

    На разположение на клиентите е фитнес инструктор, който предлага безплатна консултация за индивидуални тренировки, хранителен режим, здравословен начин на живот. За изработване на индивидуални програми, индивидуални занимания и групови тренировки има обявени цени на рецепция, както и договаряне при специални условия.

    Услугите на GT Fitness могат да се ползват с различни абонаментни карти или с отделни посещения. Цените са посочени на ценоразпис на рецепцията, може да се получи и информация от служителите на рецепция. За посещения на групи или фирми се предлагат специални цени по договаряне.

    GT Fitness предлага пакет от продукти и услуги за добро здраве, красота, бодър дух, енергия, самочувствие и настроение сред съмишленици и приятели.

          Мисията на GT Fitness e да се превърне в любимо място за отмора и забавление на всички позитивни хора в града, за които здравето и добрата форма са приоритет, място на което лошото настроение и мисли са забранени, място на което няма непостижими цели и липса на разбиране, място на което всички са приятели, съмишленици и партнъори.   
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg